Bianca Marcovici lansează volumul de versuri “Peste şapte coline”

mai 29th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 1 iunie 2015, ora 10, la Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi” Iaşi, Asociația Universul Prieteniei vă invită să participaţi la lansarea volumului de versuri “Peste şapte coline”, autor Bianca Marcovici, apărut la Editura Junimea şi prezentat de scriitorul Mihai Batog Bujeniţă. Poeta va oferi un minirecital de poezie din volumul lansat. Invitat: poetul Horia Zilieru. Clara Sofia Lupaşcu, elevă la Colegiul de Artă “Octav Băncilă” Iaşi  va susține un scurt recital de violoncel. Nu vor lipsi nici epigramele membrilor Asociaţiei “Păstorel”. Moderatorii evenimentului: Mihai Batog Bujeniţă şi Rodica Rodean. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Organizatori: Asociaţia literară “Păstorel” şi Asociaţia “Universul Prieteniei” Iaşi.

Bianca Marcovici (născută Grimberg la 22 iunie 1952 în Iași) este o poetă israeliană de limbă română, originară din România. Este din 1990 membră a Uniunii Scriitorilor din România – filiala Iași, precum și membră a „Asociațiilor Scriitorilor Israelieni de Limbă Română” din anul 1991. A publicat peste 30  volume de autor  şi este prezentă în numeroase antologii. Poeta colaborează la reviste literare din România, Israel, Germania și reviste on line pe internet. A obţinut numeroase premii şi distincţii.


Număr de vizualizări :1624


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro