Actorii din ”Cântec pentru Tisha” au fost aplaudați la scenă deschisă

mai 11th, 2015 | By | Category: Postcard

Actorii din spectacolul ”Cântec pentru Tisha” – primul musical pentru copii regizat împreună cu spectatorii – au fost răsplătiți cu flori și aplauze la scenă deschisă pentru performanța lor de sâmbătă, 9 mai 2015, de la CinemaPro.

Timp de o oră, copiii și părinții prezenți la spectacol au trăit o experiență inedită alături de Tisha, protagonista musicalului Cântec pentru Tisha, realizat de MiniArtShow by Ioana Ginghină.

Răpusă de dorul părinților plecați la muncă în strainatate, Tisha i-a avut alături pe prietenii ei, Ursul, păpuşile Rază de soare și Gratziline și Coșarul vesel care i-au distras atenția cu o serie de jocuri hazlii, interactive, la care au participat și copiii din public.

Povestea emoționantă cu un final fericit, costumele colorate și melodiile vesele au fost pe placul spectatorilor care au părăsit sala extrem de entuziasmați.

Următoarea reprezentație cu spectacolul Cântec pentru Tisha va avea loc în data de 17 mai 2015, de la ora 11.00, la CinemaPRO.

Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit, cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp alături de copilul tău.

Un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

CÂNTEC PENTRU TISHA. Textul și versurile: Andreea Gaica. Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu. Costume și decor: Flavia Varga. Regie și coregrafie: Felicia Dalu. Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica

Distribuție: Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu, Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica, Rază de Culoare: Ilona Brezoianu, Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru, Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru.

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

Mai multe detalii despre spectacol: miniartshow.ro/cantec-pentru-tisha-spectacol-musical-pentru-copii-4-ani/ sau www.facebook.com/CantecPentruTisha

Biletele se pot achiziționa pin rețeaua Eventim – www.eventim.ro și de la casieria CinemaPro. Preț bilet : 35 lei

Număr de vizualizări :1183


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro