Târg Caritabil de Florii

apr. 2nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 5 aprilie 2015, între orele 10:00-14:00, în curtea Bisericii Sf.Fanurie, parohia Mihai Bravu, se va desfășura Târgul Caritabil de Florii. Organizator: Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă (AOLN).

Ajutorul este ceea ce avem nevoie pentru a trece o de o zi mai grea, o perioadă mai tumultoasă. Noi adulții avem mereu probleme și cum rezolvăm una parcă apar altele la rând. Dar copii? De ce copii trebuie să aibă probleme, pe când singura lor preocupare ar trebui să fie joaca?

Voluntarii AOLN vin în sprijinul dreptulului copiilor la joacă, așadar organizează un eveniment caritabil destinat strângerilor de fonduri pentru ei. Ajutorul tău îi oferă dreptul la fericire unui copil.

Produsele create alături de voluntari vor fi vândute la Târgul de Florii din curtea bisericii Sf Fanurie, iar fondurile strânse sunt destinate Centrului „Sf Stelian”, din comuna Tătaru, județul Prahova, unde se află 4 mame singure, victime ale violenței domestice, alături de 11 copii.

Tot în sprijinul copiilor de la Centrul Sf Stelian, Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă organizează și o licitație caritabliă online costând în obiecte lucrate manual.

Facebook: www.facebook.com/aoln.romania

O faptă bună adultă înseamnă fericirea copilăriei!

Număr de vizualizări :977


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro