Recitalul “Études et Préludes”, la Muzeul Theodor Aman

apr. 20th, 2015 | By | Category: Eveniment

Stagiunea Muzeală Theodor Aman organizată de Muzeului Municipiului Bucureşti, vă invită joi, 23 aprilie 2015, de la ora 19.00, la un concert de gală susţinut de Adrian Andrei, compozitor și chitarist, la Muzeul Theodor Aman, casa-atelier a artistului.

Adrian Andrei este un compozitor apreciat şi recunoscut pe plan naţional şi internaţional pentru muzica sa scrisă pentru chitară. După o experienţă internaţională desfăşurată în Canada şi Emiratele Arabe, în prezent este profesor de chitară la Şcoala de Muzică nr. 3 din Bucureşti. A scris numeroase lucrări pentru chitară, dar şi pentru formule camerale, lucrări care au fost şi sunt publicate de edituri ca: Starborn Music, Arpeggione, Edition d’Oz, Guitarissimo, etc.

Program:

20 Micro-préludes (Les Productions d’Oz, Canada)
15 Micro-études (Les Productions d’Oz, Canada)
10 Studii pentru chitară (Arpeggione, România)
Prélude de Leipzig (Les Productions d’Oz, Canada)

Preţul unui bilet este de 16 lei.

Număr de vizualizări :624


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro