Oana Pellea și Cristina Casian vă așteaptă pe 1 mai 2015, la spectacolul “N(aum)”

apr. 28th, 2015 | By | Category: Eveniment

Vineri, 1 mai 2015, ora 19:00, la Teatrul Metropolis,  Oana Pellea și Cristina Casian vă așteaptă la spectacolul “N(aum)”. Realizat în urma atelierelor de creație teatrală conduse de doamna Oana PELLEA, spectacolul este un drum inițiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum. Pentru prezența publică și creația teatrală din spectacolul “N(AUM)”, doamna Oana Pellea a fost distinsă de către COTIDIANUL.RO cu prestigiosul premiu Omul Anului 2014.

În prezent, spectacolul este invitat în cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu (19 iunie), Festivalului de Teatru Toma Caragiu Ploieşti (14 mai), Festivalul Comediei FesCo (23 mai) şi va deschide Festivalul de Teatru de la Caracal (12 mai).

La doar câteva săptămâni de la premieră spectacolul a devenit vizibil la nivel international, în februarie având loc o primă reprezenție internațională la Palais des Beaux-Arts Bruxelles în cadrul Galelor Teatrului Românesc, fiind invitat şi la Milano (iunie), Stockholm (august), Londra (octombrie) şi New York (septembrie).

”N(aum)” este un proiect UNTEATRU, în parteneriat cu Teatrul Metropolis și sprijinul Fundației Gellu Naum.

”Un univers, o ușă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaștere, un labirint de inițiere: întâmplarea acestui scenariu și spectacol ține de întâmplătorul obiectiv. Senzația mea este că trebuia să mi se întâmple această întâlnire: Mariana Camarasan, Cristina Casian, Vladimir Turturica și universul naumian. Mulțumesc domnule Naum că ne îngăduiți.” (Oana Pellea)

”Trăim într-o lume în care abandonăm cu ușurință frământările celuilalt. E un privilegiu să exiști într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur.” (Cristina Casian)

Număr de vizualizări :1079


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro