O nouă serie de scurtmetraje românești marca Serile Filmului Românesc TIMPUL

apr. 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

Asociația Studenților Jurnaliști, în colaborare cu Șomer, invită ieșenii la o nouă serie de scurtmetraje românești. Seara de Scurtmetraje Românești va avea loc pe 17 aprilie 2015, de la ora 19.00, în Teatru FIX. Aceasta este a III-a ediție a Serilor de Scurtmetraje Românești, care vine în întâmpinarea festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL. AgențiadeCarte. ro este partener media al evenimentului.

Producțiile cinematografice scurte ale regizorilor români se bucură de atenția iubitorilor de film, precum și a criticilor de specialitate. Filmele incluse în programul Serilor de Scurtmetraje sunt dintre cele mai merituoase din punct de vedere al calității, dramei sau umorului. Lista titlurilor rămâne surpriză. Alte detalii, pe pagina evenimentului: www.facebook.com/events/1392527634402790/.

De asemenea, evenimentul face parte din campania de teasing a festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, care va avea loc între 6 și 10 mai 2015, la Iași. Mai multe detalii pe www.serilefilmului.ro.

În cadrul evenimentului,  va avea loc și lansarea website-ului Șomer .blending art. și tot atunci vor fi prezentate detaliile referitoare la site, înregistrare și ideea din spatele conceptului „.blending art”.

Obiectiv: Promovarea Serilor Filmului Românesc TIMPUL, promovarea producțiilor cinematografice scurte românești

Cei care fac să se întâmple: ASJ, Șomer

Primitori: Teatru FIX

Obligatoriu: voie bună, iubire declarată față de filmul românesc

Promisiune: scurtmetraje bune, distracție

Promovează din drag de film românesc: Agerpres & TIMPUL

Număr de vizualizări :1069


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro