Maestrul Vasile Menzel, „Societar de Onoare”, la Gala Teatrului Excelsior

apr. 15th, 2015 | By | Category: Postcard

La Gala Teatrului Excelsior maestrului Vasile Menzel i s-a acordat titlul de ”Societar de Onoare”. La data de 1 aprilie 2015, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea Teatrului Excelsior din București, a avut loc sărbătorirea teatrului înființat de regretatul actor Ion Lucian unde au participat numeroși oameni de cultură. Directori de teatre, actori, scriitori, editori, muzicieni, realizatori de la Radio , de la Televiziuni, ziariști, reprezentanți de la Primăria Capitalei și de la UNITER.

În acest cadru , noul manager general al teatrului, Adrian Găzdaru, cu reale calități manageriale, a acordat plachete și diplome unor personalități printre care : Maestrul Vasile Menzel, actor, scriitor si compozitor, care a avut un aport esențial la obținerea unor salarii decente, precum și la obținerea de valută pentru deplasarea teatrului în Franța, prin intermediul primului ministru Nicolae Văcăroiu plachetă prin care se acordă titlul de ”Societar de Onoare” – , scriitorul Andrei Pleșu, Ministrul Culturii la acea vreme, cel care și-a dat acordul pentru înființarea noului teatru, si actriței Paula Sorescu Lucian, plachete asemănătoare.

S-au mai acordat diplome unor  partner care au susținut și mediatizat teatrul. Printre invitați, în sală, a fost prezent și Eugen Mentzel, fratele actorului, cu care în tinerețe au format celebrul duet vocal ”Frații Mentzel ”.  Prezentarea programului fiind asigurată de actorii Annemary Ziegler și Stelian Milu.

Seara s-a încheiat, cu o recepție la care au participant toți cei prezenți, într-o atmosferă prietenească.

Număr de vizualizări :1307


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro