Lansarea romanului „Livrescu”, de Mihail Soare

apr. 28th, 2015 | By | Category: Postcard

Pe data de 24 aprilie 2015 a avut loc la Biblioteca Municipală  din cadrul Centrului Cultural Ionel Floașiu din Câmpia Turzii lansarea romanului „Livrescu”, semnat Mihail Soare. Cartea a apărut la Platforma editorială Self Publishing din București în octombrie anul trecut. La evenimentul cultural organizat de Roberto Kuzmanovic, fondatorul site-ului bibliocarti.com, au participat tineri actori, membri ai Atelierului de teatru de la Centrul Rațiu pentru Democrație din Turda, interpretând versuri din creația scriitorului Mihail Soare, bloggeri, jurnaliști, iubitori de literatură.

Despre „Livrescu”, bloggerul Cristina Birta scria : „Este una din acele rare cărți care mă enervează când se termină. Pentru că se termină. Și pentru că știi, simți cu acel feeling de cititor care a intrat în carte până la plăsele că atâta este tot. Că după aceea nu mai are cum să vină o parte a doua sau ceva. Sau, mă rog, ar putea să vină. Dar ar fi păcat. Pentru că îmi permit cu aroganța-mi funciară pe care o exersez permanent, și cu rezultate corespunzătoare, să spun că este imposibil să refaci atmosfera aia odată ce am întors și ultima copertă. Imposibil. Și despre câte cărți putem zice asta într-o viață?” Colaboratori / Sponsori / Parteneri media ai evenimentului : www.zevzecipeveci.com, Pensiunea Milexim, www.bibliocarti.com, www.betoficial.info.

Număr de vizualizări :1083


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro