”Pe urmele lui George Enescu”, curs de măiestrie Mozartinno® – pian şi aventură

apr. 28th, 2015 | By | Category: Postcard

Cursul de măiestrie Mozartinno® – pian şi aventură este o combinaţie inedită de cursuri intensive de pian, istoria şi teoria muzicii, cu momente speciale de explorare a naturii. Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 21–27 iunie 2015 şi va fi găzduită într-un minunat parc dendrologic, la Muzeul Naţional George Enescu – Secţia „Dumitru şi Alice Rosetti Tescanu – George Enescu”, din localitatea Tescani, jud. Bacău. Această locaţie are o semnificaţie culturală aparte: aici a definitivat George Enescu opera Oedip, pe care a dedicat-o soţiei sale Maruca Cantacuzino.

Cea de a patra ediţie a Cursului de măiestrie Mozartinno® – pian şi aventură îi aşteaptă pe copii cu seri de film cu tematică muzicală, concursuri ce îmbină muzica şi aventura, drumeţii montane, cursuri intensive de pian, precum şi mini-proiectul „Dada pe înţelesul copiilor”. Ediţia din acest an se desfăşoară cu sprijinul Muzeului Naţional George Enescu.

Primul curs de măiestrie Mozartinno® s-a desfăşurat la Breaza, în iulie 2012, urmat de două ediţii consecutive la Zărneşti, în iulie 2013 şi iulie 2014. Dintre momentele deosebite ale ediţiilor precedente amintim Concertul de la Biserica Evanghelică din Vulcan (iulie 2014), precum şi Concertul din Peştera Valea Cetăţii din Râşnov (iulie 2013).

Pentru perioada iulie-august 2015, Atelierul de muzică şi creativitate Mozartinno® a pregătit şi cursuri de vară la sediul din Bucureşti: cursuri intensive de pian, chitară, istoria şi teoria muzicii, ateliere complexe de dezvoltare a personalităţii prin îmbinarea mai multor arte (muzică, arte plastice, mişcare).

Mozartinno® este un atelier de creație inovator, care își propune dezvoltarea creativității și personalității prin muzică, în special la copii, într-un mediu fără constrângeri.

În afară de cursurile pentru copii, Atelierul de muzică şi creativitate Mozartinno®  a creat programe adaptate pentru toate vârstele şi toate gusturile. Cei interesaţi vor găsi mai multe detalii pe www.mozartinno.ro

Număr de vizualizări :924


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro