Înscrieri la Clubul de lectură ”Fanbook Science”

apr. 1st, 2015 | By | Category: Postcard

Asociaţia CSR Mindset, organizatoarea Clubului de lectură Fanbook, şi Librăria Humanitas de la Cişmigiu, gazda acestui eveniment, lansează sâmbătă, 4 aprilie 2015, de la ora 11.00, un al treilea modul intitulat „Fanbook Science“. Temele propuse sunt astronomia, biologia şi fizica, iar cărţile despre care se va discuta sunt ”George în căutare de comori prin Cosmos” de Lucy şi Stephen Hawking, ”Magia realităţii” de Richard Dawkins şi ”Minunata lume a domnului Tompkins” de George Gamow şi Russell Stannard. Întâlnirile vor fi lunare şi se vor desfăşura în perioada 4 aprilie–6 iunie 2015. Invitatul special de pe 4 aprilie 2015 va fi Adrian Şonka, de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“.

Fiecare copil înscris la Fanbook realizează o donaţie de minimum 100 lei, bani din care sunt cumpărate cărţi care sunt apoi dăruite copiilor internaţi în spitale. Din donaţiile strânse în urma primului modul Fanbook au fost cumpărate peste 100 de cărţi care, de Ziua Internaţională a Fericirii, au fost donate copiilor de la Secţia de Oncopediatrie Fundeni.

Coordonatorul activităţilor de astronomie şi fizică va fi Nic Sârbu, jurnalist la Caţavencii şi, pentru cunoscători, Tata Uraniu pe site-ul www.sciencefriction.ro , iar al celor de biologie- Anca Bontaş, vicepreşedinte la Asociaţia Secular-Umanistă şi profesor de biologie.

Cei interesaţi de acest modul se mai pot înscrie pe adresa contact@csrmindset.ro sau pe site-ul www.csrmindset.ro/fanbook .

Număr de vizualizări :730


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro