Editura Trei lansează o nouă colecţie dedicată copiilor şi părinţilor: ”Ce să faci…”

apr. 20th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Cum ar fi să existe câte o carte care să îi ajute pe cei mici să treacă peste cele mai sâcâitoare probleme (de la insomnii şi îngrijorări la gânduri negative şi explozii de furie)? Colecţia de cărticele interactive „Ce să faci…” cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi îngrijitorii lor – părinţi, bunici, educatori sau psihologi.

Editura Trei vă invită miercuri, 29 aprilie 2015, ora 18.30, în librăria Cărtureşti-Verona la evenimentul de lansare a colecţiei ”Ce să faci…” , pentru a afla cele mai bune mijloace de-a utiliza poveştile cu tâlc şi sugestiile practice din aceste ghiduri de psihologie a copilului. Vor vorbi: Anca (Munteanu) Ganciu – preşedinte al Asociaţiei Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup şi Familie „Enrique Pichon Riviere” , Daniela Neculai – educator – grădiniţă Erakinderland . Moderator:  Victor Popescu – redactor, Editura Trei.

Special pentru părinţii care vor veni însoţiţi de copii:

În timpul lansării, copiii participanţilor la eveniment vor fi invitaţi, într-un colţ special din mansarda Librăriei Cărtureşti-Verona, la o serie de jocuri şi activităţi propuse de Cătălina Hetel, psihoterapeut psihodramatist, şi Voicu Hetel, actor format în programul de educaţie timpurie „Small Size”, ambii activând la Teatrul din Podul Meu.

Specialistă în psihologia copilului Dawn Huebner şi ilustratoarea Bonnie Mathews construiesc împreună o călătorie formatoare şi distractivă pentru depăşirea dificultăţilor cu care se confruntă copiii, de la cele mai mici vârste până în anii de şcoală gimnazială. Prin joc şi poveste, problemele sunt explicate pe înţelesul celor mici şi rezolvate prin mijloace accesibile oricărui copil.

Seria debutează cu trei ghiduri prietenoase şi educative:

1. Ce să faci… să scapi de griji – Ghid pentru copiii care vor să învingă anxietatea

2. Ce să faci… când îţi ieşi din fire – Ghid pentru copiii care nu-şi pot stăpâni furia

3. Ce să faci… când ţi-e frică să te bagi în pat – Ghid pentru copii care adorm greu

Număr de vizualizări :1394


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro