Comedia de mare success ”Casa cu gravide”, la Galați

apr. 28th, 2015 | By | Category: Eveniment

Luni, 18 mai 2015, ora 19.00, Casa de Cultură a Sindicatelor Galați îi invită pe gălățeni la comedia de mare succes ”Casa cu gravide”, o adaptare după dramaturgul francez Georges Feydeau, în regia lui Dan Tudor, în care patru foarte cunoscuți actori de comedie, și anume:  Dragoș Ionescu, Andrei Duban, Adriana Guluțanu si Grațiela Teohari-Duban, vor oferi, prin măiestria interpetării, o seară de bună-dispozitie, de neuitat. În plus, pe scenă se va afla și Anca Țurcașiu – cu farmecul său inconfundabil , alături de Dan Tudor – regizorul acestei piese.

„Casa cu Gravide” spune povestea unui important parlamentar, care are ca miză introducerea unei legi care să interzică bordelurile în Franta. Chiar în perioada agitată de dinaintea sesiunii, toate femeile din familia sa rămân însărcinate, până si secretara proprie, ea tocmai cu fiul lui. Situația este complicată și, după o serie de momente hazlii, se ajunge la o dezlegare cu totul neașteptată, senatorul va propune o lege prin care să se mărească alocația pentru copii.

Autorul Georges Feydeau este cunoscut în întreaga lume datorită pieselor sale, autorul francez este printre puținii dramaturgi care încearcă să ducă mai departe un gen teatral specific parizian: comedia bulevardieră. Cu rădăcini în farsa medievală, acest tip de comedie și-a însușit rolul de a propaga râsul, utilizând pentru asta o gamă largă de mijloace: situații comice abile, confuzii și bufonerii.

Pentru cei care doresc să se bucure de o seară specială și să descopere care va fi finalul acestei povești, prețul unui bilet la acest spectacol variază între 50 lei pentru categoria II și 65 lei pentru categoria I.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, L-V , între orele 9-17 și  Du , 9-12 .

Rezervări și informații la telefon: 0742 901758 .

Număr de vizualizări :757


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro