Campionatul poveștilor cu scriitoarea Ioana Nicolaie, inspirat în aprilie de cartea ”Micul venețian, fantastica poveste a copilăriei lui Antonio Vivaldi”

apr. 15th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Librăria Humanitas de la Cişmigiu îi așteaptă pe cei mici împreună cu părinții sau bunicii lor sâmbătă, 18 aprilie 2015, la ora 11.00, la ”Campionatul poveştilor” –  Atelier de povestit şi desenat cu scriitoarea Ioana Nicolaie. Invitații speciali sunt Ioan Mihai Cochinescu și Sidonia Călin, autorul și ilustratoarea cărții pentru copii ”Micul venețian”, apărută la Didactica Publishing House.

După concertul dat de marchizul Guido Bentivoglio, un băiețel pistruiat și o fetiță roșcată eliberează animalele ținute în cuști în marele cort al circului din Piața San Marco. Băiețelul este Antonio Vivaldi, cel care va deveni un mare compozitor și violonist, iar Veneția este locul lui de joacă.

Muzicologul Ioan Mihai Cochinescu și Sidonia Călin, autorul și ilustratoarea cărții ”Micul venețian”, vor participa la Campionatul poveștilor, ajutându-i pe copii să-și imagineze, să povestească și să deseneze noi aventuri ale micului violonist Antonio și ale prietenei lui, Isabella.

Koh-I-Noor și Didactica Publishing House îi premiază, la final, pe cei mai inspirați copii.

Intrarea este gratuită.

Număr de vizualizări :987


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro