Bestsellerul ”Viata începe vineri” de Ioana Pârvulescu, lansat la Budapesta

apr. 21st, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Bestsellerul ”Viata începe vineri” de Ioana Pârvulescu va fi lansat sâmbătă, 25 aprilie 2015, la Budapesta. Viata incepe vineri, romanul Ioanei Pârvulescu distins cu Premiul Uniunii Europene pentru literatură, a apărut de curând la Editura Typotext din Budapesta, în traducerea Gabriellei Koszta.

Ediția în limba maghiară a bestsellerului ”Vița începe vineri”, Az élet pénteken kezdödik, va fi lansată la sfârșitul acestei săptămâni la Festivalul Internațional al Cărții de la Budapesta, la standul României.
Lăudat de critica literară și extrem de bine primit de public, romanul Ioanei Pârvulescu a apărut deja în limba suedeză și este în curs de publicare în engleză, franceză, bulgară, sârbă, croată, macedoneană și albaneză.

„Viața începe vineri e o carte care poate fi citită ca roman polițist, roman fantastic pe tema călătoriilor în timp sau roman istoric, dar cititorul va fi enorm câștigat dacă va uita de toate aceste categorii și-o va vedea pur și simplu ca pe o lume vie, plină de poezie și adevăr, cum sunt toate scrierile care înseamnă ceva în literatura lumii.“ — Mircea Cărtărescu

Număr de vizualizări :1053


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro