Apă pentru trup şi suflet

apr. 22nd, 2015 | By | Category: Postcard

Joi, 23 aprilie 2015, între orele 14.00 și 17.00, de Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti oferă trecătorilor pe Calea Victoriei 88 (la statuia lui „Carol I”) apă pentru trup şi cărţi pentru suflet.

Cărţile dăruite tratează toate domeniile cunoaşterii umane. Totodată, cei interesaţi vor putea afla detalii cu privire la evenimentele petrecute în ziua de 23 aprilie de-a lungul vremurilor, prin articole apărute în ziarul „Scânteia” încă de la întemeierea acestei publicaţii periodice.

Număr de vizualizări :961


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro