WASP – Working Art Space and Production deschide seria concertelor live, într-o fostă fabrică comunistă

mart. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

WASP – Working Art Space and Production, spațiul cultural alternativ conceput și coordonat de către Asociația 4Culture, deschide sâmbătă, 7 martie 2015, orele 21:00, seria concertelor live.Sofisticații Pixels și hipsterii de la Poetrip sunt primii artiști care vor susține concerte în acest spațiu. Bogdan Șerban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la RADIO GUERRILLA, alături de Alexandru Anghel, se vor ocupa de muzică până dimineața în zori.

Situat în fosta Fabrică Flaros din București (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), WASP – Working Art Space and Production a găzduit de-a lungul timpului mai multe ediții ale Festivalului Internațional de Dans Contemporan și Performance – eXplore dance festival, dar și alte proiecte de dans contemporan și performance, workshopuri, ateliere și spectacole de teatru inițiate de către Asociatia 4 Culture.

Biletele se vor putea achiziționa în seara evenimentului, la prețul de 20 lei.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați: www.facebook.com/events/1555769761344404

Trupa Pixels a fost înființată la sfârșitul lui 2006 și de atunci au lansat două albume: Fire Exit 2008 – Lastrada Music și TKOVCTRL 2012- producție independentă realizată în colaborare cu Control Club.
În cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut în CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers și Sophie Ellis-Bextor și nenumărate concerte de club.

Deși au experimentat multe sound-uri, „ce s-a păstrat întotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiți, într-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai făcut alții. Ne place să credem că la Pixels am fost mereu „altfel”, indiferent de câți dintre cei care ne ascultă înțeleg asta” – Cătălin Rulea

Din 2012, Pixels cântă în formula: Andreas Aron (vocal, bass), Cătălin Rulea (vocal, chitară, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creangă (backing vocal).

www.thepixels.ro | www.youtube.com/pixelsofficial | www.soundcloud.com/thepixels

Poetrip nu cântă, spune ce are de spus, simte ce are de simțit, bea ce este de băut, iubește ce e de iubit și pleacă acasă, unde o ia de la capăt.  S-a mai spus că n-ar fi cum s-ar povesti, că n-ar face ce-ar trebui, dar important e ce este, nu ce nu este. Important e că este și se bucură că este, iar cine are receptori să primească, se simte învăluit.

Poetrip se prostește, Poetrip se hlizește, Poetrip se tripează prost, dar zîmbește, Poetrip se întinde ca brânza în mămăliga fierbinte și e atât de elastic că nu se taie nici cu furculița, nici cu cuțitul. E prea moale să-l înjunghii, e prea alunecos să-l strângi de găt, e prea vesel ca să-l cerți, e prea ușor ca să-l scufunzi în noroi, e prea relaxat ca să câștige concursul. Se întinde și se preface la infinit, te ia de gât ca un prieten din clasa a patra după un meci de fotbal și-ți linge sudoarea de pe frunte.

Poetrip: Oana Maria (voce, keyboard), Ștefan Botezatu (chitara/bass), Andrei Grigore (chitara/bass), Alex Bala (rhythm).

www.facebook.com/poetrippy |  https://soundcloud.com/poetrip | poetrip.tumblr.com

Bogdan Șerban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la Radio Guerrilla, dar și pentru seriile de concerte GuerriLIVE, se va ocupa de playlistul evenimentului, până dimineața în zori, alături de Alexandru Anghel.

www.facebook.com/josbirourile | https://twitter.com/bogdanserban |

WASP – Working Art Space and Production

telefon: 031 105 3143 | e-mail: contact@waspmagazine.com | web: www.waspmagazine.com

Strada Ion Minulescu 67 – 93 | Fabrica Flaros, corp E, etaj 2 | Bucuresti, Romania

Număr de vizualizări :1165


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro