Vânzări record în ultima lună, la Opera Comică pentru Copii

mart. 17th, 2015 | By | Category: Postcard

Ultima lună marchează un succes de casă desăvârșit pentru Opera Comică pentru copii: la finalul celor 17 reprezentații ale musical-ului “Peter Pan”, care a avut premiera pe 13 februarie 2015, rezultatele sunt grăitoare: 6719 bilete vândute şi 7208 spectatori în sală. Astfel, acesta este primul spectacol integral cu grad de ocupare 100% din palmaresul instituției.

Un alt succes îl reprezintă spectacolul pe care Opera Comică pentru Copii îl reia, în cadrul campaniei “Artiștii pentru Artiști”, la care biletele s-au epuizat în mai puțin de 10 zile de la lansare. Ca atare, în urma solicitărilor din partea publicului, conducerea instituției a decis programarea unei reprezentații suplimentare sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 13:00, pentru baletul “Cenușăreasa”, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu. Biletele au fost deja scoase la vânzare și se pot achiziționa de pe site-ul www.bilete.ro.

De asemenea, începând cu 24 martie 2015, spectatorii vor putea achiziționa bilete la cele 16 reprezentații ale următoarei premiere din stagiunea curentă, opera “Flautul fermecat”, a cărui regie este semnată de Cristian Mihăilescu.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregătește alte două noi producții: “Fetița cu chibrituri” (balet, premiera pe 5 iunie) şi “Aventurile Baronului Münchhausen”, de Dan Dediu (operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”). Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua bilete.ro – cu 48 de ore înainte de spectacol – și de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești nr. 16) – cu o oră înaintea începerii spectacolului – în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1009


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro