KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount, debuteză peste o săptămână, la Galeria Dalles

mart. 18th, 2015 | By | Category: Eveniment

Peste o săptămână, în capitală va debuta o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Organizat în cadrul Galeriei Dalles, în perioada 25-29 martie 2015, zilnic între 10.00 şi 20.00, KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, care ajung și până la 90%. Ceaiuri sau agende la prețuri preferențiale completează oferta ediției din această primăvară a târgului de carte Kilipirim.

„Kilipirim-ul de primăvară va fi, şi anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuți, la spaţiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câţiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de povești și ilustrație îi aşteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii şi părinţi. La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele şi evenimentele sale tematice. Profitaţi de primele zile cu soare şi ieşiţi la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puțin costisitoare promenadă!” (Louisa Udrescu, organizator)

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

www.dallesrevolution.ro/

Pagina de Facebook a Kilipirim:

www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Parteneri media: Rock FM, Știrile TVR, Literatura de Azi, b365.ro, AgențiadeCarte, Semne bune, Bookaholic, Bună dimineața, București!, Suplimentul de cultură, 121.ro, calendarevenimente.ro

Număr de vizualizări :1440


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro