Întâlnire cu Maia Morgenstern, la Clubul de lectură „Calderon”

mart. 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 18 martie 2015, ora 16.00, la Biblioteca Centrală Universitară din București, are loc o nouă ediție a Clubului de lectură „Calderon”. Dezbaterea dedicată volumului „Poveste despre dragoste și întuneric”, de Amos Oz, o are invitată specială pe actrița Maia Morgenstern. Artista nu doar că va participa la discuțiile obișnuite ale clubului, dar va da citire, din romanul autobiografic al lui Oz, unuia dintre pasajele sale preferate.

Susținut de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, evenimentul are loc în frumosul edificiu din Piața Revoluției. Cei interesați să participe sunt așteptați, cu un sfert de oră mai devreme, în Salonul „Carol I”, Corp Fundație, intrare Calea Victoriei, nr. 88. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1389


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro