Scriitorii dau feedback debutanților, la Creative Writing Sundays

feb. 12th, 2015 | By | Category: Postcard

Silviu Gherman, Marin Mălaicu-Hondrari, Michael Haulică, Simona Popescu și Bogdan-Alexandru Stănescu sunt următorii invitați ai seriei de întâlniri Creative Writing Sundays. Ei vor veni în mansarda librăriei Bastilia în ordinea de mai sus, începând cu 22 februarie 2015, din două în două duminici, între 15:00 și 18:00. Creative Writing Sundays a început în ianuarie 2014 și de atunci au avut loc 19 întâlniri în care scriitorii invitați au ținut o prezentare despre ficțiune dintr-un punct de vedere ales de ei și au dat feedback celor care au participat cu povestiri. Invitații au vorbit despre importanța primei fraze, despre personaj, final, cum să nu scrii fals, tăcere – ce rămâne nespus, experimentalism, joc, autenticitate, dialog, tensiune, trimiterea textului la o revistă și relația cu editorul și multe altele.

Revista de Povestiri a realizat câte un interviu cu fiecare invitat nou, toate din unghiul scrierii creative, cei interesați le pot citi pe toate pornind de la această pagină.

Participarea la Creative Writing Sundays se face contra cost și are mai multe variante:

Loc „Fanatic”: 150 lei – participarea la 5 întâlniri consecutive cu posibilitatea de a trimite o povestire pentru feedback înainte de fiecare

Cost loc „Curajos”: 50 lei – participarea la o întâlnire, cu posibilitatea de a trimite o povestire pentru feedback

Cost loc „Prudent”: 30 lei – participarea ca spectator la o întâlnire

Înscrierile se fac la adresa sundays@revistadepovestiri.ro și în acest moment mai sunt foarte puține locuri de Fanatic. Fanaticii și Curajoșii plătesc în avans, Prudenții pe loc. Mai multe puteți citi la adresa http://www.revistadepovestiri.ro/cws.

Număr de vizualizări :1102


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro