Editura Adenium anunță campania „Îndrăgostește-te de Literatură!”

feb. 12th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Adenium deschide lumea dragostei din cărți, iar îndemnul Îndrăgostește-te de literatură! scoate din raft cărți și autori care  prin operele lor ne fac să visăm sau să râdem, ne frâng inima sau ne inspiră – oricare ar fi motivul. Cu alte cuvinte, scrierile semnate de Alexandru Petria, Vladimir Drăghia, Doina Popescu, Giorgio Baffo sau Mircea Gheorghe nu ne lasă indiferenți atunci când e vorba de dragoste. Lumea plină de dragoste (sub toate fațetele ei) a Inimii de Broscuță, de asemenea își deschide larg porțile către cititorii de toate vârstele, oferindu-le o reducere specială de 40% pentru toată gama de cărți ale colecției (cărți de colorat, benzi desenate sau povești și povestiri).

Începând cu 13 februarie 2015 și până pe 25 februarie 2015, Adenium vă oferă cu dragoste, exclusiv pe site-ul www.adenium.ro, reduceri de 40% la următoarele titluri (http://www.adenium.ro/#promotie) :

Vladimir Drăghia- „Dragoste n-are plural”

Doina Popescu- „Iluzoria vulpe a fericirii”

Adriana Noxi Rotaru- „e-xilul colecționarei de fluturi”

Edith Negulici- „Funeral of Hearts”

Ioana Duță- „De unde stau eu pot vedea cerul”

Alexandru Petria- „Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie”

Alexandru Petria- „Cele mai frumoase proze ale anului. Antologie”

Pierre Louÿs- „Femeia (1889-1891) în transpunerea lui Șerban Foarță”

Giorgio Baffo- „Erosonete în transpunerea lui Șerban Foarță”

Gheorghe Vîrtosu- „Destin încarcerat”

Mircea Gheorghe- „O adevărată familie”

„O inimă de Broscuță”, de Gheorghe Vîrtosu. Povești din inimă, pentru toate vârstele

Campania de reduceri din perioada 13-25 februarie 2015, inițiată de Adenium, cu dragoste, vizează colecția cu același titlu, care numără până în prezent zece volume deja publicate, două tomuri de benzi desenate și cărți de colorat. Calitatea grafică a cărților este excepțională, volumele fiind tipărite în Italia.

Povestea colecției „O inimă de Broscuță” a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Odată ca niciodată, autorul și-a dorit să le deschidă copiilor ușa fermecată spre tainele lumii, să le ofere părinților și bunicilor bucuria de a le citi copiilor și nepoților povești cu adevărat minunate, care să-i facă să viseze frumos și să prindă curajul de a-și îndeplini aceste visuri.

Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi.

Adenium vă așteaptă cu dragoste, în Lumea Inimii de Broscuță!

Număr de vizualizări :2244


One Comment to “Editura Adenium anunță campania „Îndrăgostește-te de Literatură!””

  1. Ioana spune:

    Dragut, prinde si Valentine’s si Dragobetele. Bine, poate merita demarata chiar putin mai devreme, pentru ca oamenii sa nu fi fost tentati deja de cine stie ce alte produse, cadouri de fapt. Titlurile suna bine.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro