CineȘoc, o nouă serie de evenimente, la Sala Arcub

feb. 10th, 2015 | By | Category: Eveniment

CineȘoc este noul eveniment marca Arcub, care va transforma lunar sala de spectacole din Batiște 14 într-o sală de proiecție cinematografică. Astfel, programul urmărește să devină o alternativă la filmul de mall și, în același timp, o completare a ofertei existente deja în sălile independente din Centrul Bucureștiului. În acest context, CineȘoc le va prezenta spectatorilor bucureșteni filme inedite, care nu au fost distribuite în cinematografele din România ori au avut o circulație foarte restrânsă. Se vor proiecta filme atent selecționate, cu subiecte extrem de puternice, provocatoare, care nu vor lăsa publicul indiferent. Provocatoare, însă nu în mod steril, ci solid dezvoltate și dublate de o estetică pe măsură. Prima ediție a CineȘoc va avea loc miercuri, 25 februarie 2015, începând cu ora 19.00, publicul cinefil având ocazia să vadă documentarul “Into the Abyss”, în regia lui Werner Herzog.

Programul nu va ține cont de vârsta filmelor propuse, ci de calitatea acestora, punctul comun fiind caracterul provocator al subiectelor abordate. Filmele vor fi proiectate în versiune originală, cu subtitrare în limba română.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) şi online, pe bilete.arcub.ro. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Detalii pe www.arcub.ro.

ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. În fiecare an, ARCUB se implică în peste 150 de evenimente culturale – de la teatru şi muzică, până la arhitectură, pictură şi carte, ARCUB reprezintă arta şi cultura Bucureştiului, colaborând cu organizaţii şi instituţii de profil şi sprijinind totodată proiecte iniţiate în parteneriat. ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, şi al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival.

Parteneri media: TV CITY, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, mediaTRUST.

Parteneri media online: port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, 121.ro, ziarulmetropolis.ro, ileanaandrei.ro, getlokal.ro, psnews.ro

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro