Atelier de mărțișoare la „Schimb de Cărți București”

feb. 19th, 2015 | By | Category: Eveniment

Duminică, 22 februarie 2015, de la 15:00 la 17:00,  La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25) din Bucureşti, va avea loc ediţia din februarie a proiectului „Schimb de Cărți București”. Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa. La ediția din februarie „Schimb de Cărți București”, participanţii pot realiza mărțișoare cu materialele aduse de acasă (panglici, sfoară, ață, ac, foarfece, materiale textile ş.a.m.d.). Intrarea este liberă.

Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci cărți 😉 ).

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Prea ocupat cu cititul ca să ai timp de cumpărat mărțișoare?

Mai multe detalii pe bookblog.ro.

Număr de vizualizări :1053


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro