„2 ani în America … după 15 ani”, de Cristian Răduță

feb. 7th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

La Editura The New Earth a apărut, în noiembrie 2014, „2 ani în America … după 15 ani”, de Cristian Răduță.

”Cu cât i se face unui lucru mai multă reclamă/marketing, cu atât acel lucru sau ce se întâmplă în spatele acestuia (și scopul indirect al acelui lucru) este mai dubios, ascunzând o formă perversă de control, o minciună, o sursă de întuneric.

Tot ce marketează/promovează Sistemul este menit să te inducă în eroare, pe calea greșită. Se face, în mod evident, un supermarketing banilor, întunericului, controlului și fricii, și aproape deloc iubirii, luminii, libertății și curajului. Marketing-ul înseamnă, de fapt, ispita. Este doar o altă formă de sclipici atrăgător, transformator al minților umane, călăuzitor pe drumul greșit.

Totul este doar un joc … pe care chiar tu l-ai creat în scopul de a învăța niște lecții.

Tot ce se întâmplă în acest joc (în această simulare ca în jocurile pe computer) este exact cum trebuie să fie ca tu să înveți cu adevărat aceste lecții.

Însă, odată intrat în joc, ai uitat total care era scopul acestuia. Este momentul să-ți reamintești cine ești cu adevărat, că tu ești creatorul jocului în care te afli.”

Număr de vizualizări :1018


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro