„The Good, the Bad and the Handsome”, la Rocka Rolla Club

ian. 28th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Anul 2015 aduce o nouă ediție „Meniu a la Carte”,  în care vom savura un western literar : „The Good, the Bad and the Handsome”, de fapt un eastern local pentru că în sud-estul Europei sunt doar oameni frumoși și deștepți, ce se vor duela într-un club cu personalitate – Rocka Rolla (Pasajul Englez- Calea Victoriei nr 52), joi 5 februarie 2015, de la ora 19.00. Agențiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Luați-vă imaginația cu voi. Vom avea nevoie… bem bere și călătorim în viitor, alături de autorul Irving T. Creve.

Ana Săndulescu ne teleportează cu delicatețe într-o altă lume, în timp ce Ana Barton ne aduce ca prin vrajă, înapoi pe pământ.

Marius Aldea spune lucrurilor pe nume în poeziile sale, iar Marius Chivu ne acaparează cu un stil nonconformist și romantic.

Dan Mihuț exercită o forță incredibilă în performarea textelor. În plus, Mihai Duțescu uimește cu o tehnică desăvârșită.

Nu în cele din urmă, Claudiu Komartin, un poet impresionat de durerile lumii, ne face și pe noi mai sensibili la trecerea timpului.
Avem și cântare live – „Spanish and Rumba Guitar”, alături de Alex Rubio și Adi Teodorov.

Eveniment regizat de  Andrei Zbîrnea.

Parteneri media: SemneBune, AgențiadeCarte.ro și Radio Sport Total FM.

Număr de vizualizări :1397


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro