Întâlnire cu filozoful Mircea Flonta, la Clubul de lectură „Calderon”

ian. 5th, 2015 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 10 ianuarie 2015, ora 15.00, la Muzeul „Memorial” din București (Str. Jean-Luis Calderon, nr. 66), are loc o nouă ediție a Clubului de lectură „Calderon”. Dezbaterea despre volumul „Autobiografie”, de John Stuart MILL, îl are invitat special pe Mircea Flonta, unul dintre cei mai importanți profesori de filozofie din viața universitară românească a ultimelor decenii.

Cei interesați să participe la dezbatere sunt așteptați cu un sfert de oră mai devreme. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Specialist în teoria cunoașterii, profesorul Mircea FLONTA este autorul a numeroase cărți și articole situate la granița dintre filozofie, logică și fizică teoretică. De numele său se leagă studii excepționale despre autori precum David HUME, Immanuel KANT, Charles DARWIN, Albert EINSTEIN, Karl POPPER, Ludwig WITTGENSTEIN.

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro