Caravana EUB începe anul 2015, la „Noaptea Albă a Bibliotecilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine”

ian. 16th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 19 ianuarie 2015, Caravana EUB va fi prezentă, începând cu ora 18:00, în sediul din Pitar Moş al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (parter, holul de la intrare). Standul EUB (alături de cel al altor edituri) este parte a unui mini-târg de carte, în cadrul evenimentului „Noaptea Albă a Bibliotecilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine” (ce are loc anul acesta luni spre marţi, 19-20 ianuarie).

Caravana EUB lansează astfel, la început de an, multiple invitaţii la lectură: lingvistică, literatură, studii culturale, interdisciplinaritate, colecţiile EUB.

Număr de vizualizări :954


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro