Cafeneaua critică: despre IEEB6

ian. 12th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 ianuarie 2015, orele 19.00-21.30, la Club A (Str. Blănari Nr. 14, București), va avea loc o nouă ediție a Cafenelei critice. Tema dezbaterii: despre IEEB6. Organizată de Experimental Project în colaborare cu numeroşi parteneri IEEB, unul dintre cele mai importante evenimente de artă vizuală româneşti şi internaţionale, propune o tematică ecologică: Gîndirea ecologică / Practicile ecologice. Participă: Ciprian Ciuclea, directorul IEEB şi preşedinte AEP, Olivia Niţiş, curatoare şi vice-preşedintă AEP, Andreea Micu, projects manager & communication IEEB. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A şi la Club Control. Din toamna lui 2011 dezbaterile Cafenelei critice au loc la Club A.

www.cluba.ro

Număr de vizualizări :969


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro