”Schimb de Cărți”, în București, Cluj și Hunedoara

ian. 21st, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 25 ianuarie 2015, are loc prima întâlnire SdC București din 2015, între orele 15:00 – 17:00, în ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavilan nr. 25). Evenimentul se desfășoară concomitent cu întâlnirile SdC din Cluj și Hunedoara. Vă invităm la o discuție parfumată cu ceai și prăjituri despre care dintre lecturile anului 2014 v-au rămas în suflet și despre ce aduce 2015 pentru cititori. Iar impresiile vor fi cu atât mai vii cu cât se vor desfășura în trei orașe diferite. Intrarea este liberă/ Schimbul nu este obligatoriu și nici permanent.

Mai multe detalii pe bookblog.ro. Dă join pe eventul nostru Facebook și ne vedem Duminică!

Iar dacă ești curios, arunci un ochi și la prietenii din Cluj și Hunedoara.

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Număr de vizualizări :1144


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro