“Ca la Iunion”, premieră a umorului oldschool, la Copper’s Pub

ian. 21st, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 ianuarie 2015, ora 19:00, actorii În Culise te așteaptă la premiera spectacolului Ca la Iunion – o aducere-aminte a hazului manierat din comediile de altădată. Spectacolul se desfășoară în noul sediu din Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub). Pe scenă îi veți vedea pe stimabila Maria Popovici, genialul Ștefan Nistor, eruditul Alex Vlad, simpaticul Paul Alexandru, venerabilul Alexandru Minculescu, remarcabilul Florin Frățilă și suava Cosmina Soare. Regia artistică este semnată de maestrul Cristian Bajora, iar partea tehnică este asigurată de onorabilul Bogdan Ionescu.

Dacă internetul ar muri, cum ai mai putea zâmbi? Îți arătăm noi – prin umorul old school și distracțiile de odinioară. Ca la Iunion este un spectacol care te duce într-o călătorie în timp și îți arată cât de geniale și de actuale sunt faimoasele sketch-urile optzeciste. Comedianți noi și comedie veche, care-i exact precum vinul: devine din ce în ce mai bună odată cu trecerea timpului. Situații delicios de amuzante, oameni în ipostaze nebunești și o ironie memorabilă și de bun gust!

Sunteți așteptați să gustați din cea mai savuroasă comedie a vremurilor noastre – Ca la Iunion. La bulivar, birjar, la bulivar!

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Număr de vizualizări :714


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro