Târgul de Crăciun “Imaginario”, la Centrul de Artă Mora

dec. 8th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 15-22 decembrie 2014, pe Bulevardul Regina Elisabeta nr.30, la parter (5 minute de mers pe jos dinspre Piaţă Universităţii sau Parcul Cişmigiu), între orele 12:00 şi 21:00, Centrul de Artă MORA vă așteaptă la Târgul de Crăciun “Imaginario” cu lucrări şi obiecte realizate de artişti special pentru sezonul Sărbătorilor de Iarnă. Lângă seria de obiecte de artă : ceramică, bijuterie contemporană, globuri şi păpuşi , ilustraţie şi alte cadouri imaginate de artişti – puteţi regăsi o parte dintre cărţile frumos ilustrate tipărite la editura Vellant.

Veți găsi cadouri secrete, globuri în buchete, estetici cochete, glittere în şosete, fetiţe cu paiete, calendare în şifoniere, giugele şi mărgele în unghere, toate închipuite şi făurite de artiste nenumite şi băieţi meserioși!

Târg colindat de Modernism, Getlokal, Orasulm.eu, Bewhere, Casă de vacanţă, Pe Lipsacani.ro, Concerteazi.ro, Vipstyle.ro, Editura Vellant.

Număr de vizualizări :724


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro