Sesiune de autografe cu Angela Gheorghiu, la Librăria Cărtureşti Verona

dec. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 18 decembrie 2014, de la ora 19:00, Librăria Cărtureşti Verona (Str. Arthur Verona 13-15) va găzdui  o întâlnire de excepție cu Angela Gheorghiu, cea mai strălucită soprană a lumii, cu o cariera de peste doua decenii pe cele mai prestigioase scene ale operei.

Angela Gheorghiu va sosi la Librăria Cărtureşti pentru o sesiune de autografe, promovând astfel noul său disc de colinde internaţionale, “Guardian Angel”, realizat în colaborare cu Orchestra Naţională Radio şi produs de MediaProMusic.

Număr de vizualizări :841


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro