Scriitorii de SF și Fantasy, Paul McAuley și Richard Morgan se întâlnesc cu cititorii români

dec. 4th, 2014 | By | Category: Eveniment

Festivalul Internaţional de Literatură București, în colaborare cu British Council România și Editura Paladin, vă invită la o întâlnire specială cu autorii britanici Paul McAuley (“Războiul liniștit”, Paladin, 2014) și Richard Morgan (“Omul negru”, Paladin, 2014) în zilele de 5 și 6 decembrie 2014. Festivalul Internațional de Literatură de la București, ediția a VII-a (FILB) se desfășoară în perioada 3-6 decembrie 2014. Evenimentele au loc la: Clubul Țăranului, British Council, Librăria Bastilia și Cărturești (Verona). Intrarea este liberă. Agențiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 18.30 la Biblioteca British Council, Calea Dorobanților nr. 14. Evenimentul va fi moderat de Alis Vasile, Arts Project Manager la British Council. În cadrul evenimentului  Michael Haulică, coordonatorul colecției de SF/F a editurii Paladin, va prezenta și lansa volumele Omul negru de Richard Morgan și Războiul liniștit de Paul McAuley.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, autorii revin în fața publicului românesc la Clubul Țăranului, începând cu ora 18.00, unde vor împărți scena cu doi dintre cei mai importanți scriitori de SF din literatura română contemporană: Sebastian A. Corn și Michael Haulică. Evenimentul va fi urmat de un open-talk moderat de scriitorul Oliviu Crâznic.

Puteți consulta programul întregului festival aici: goo.gl/GGlZ1Q.

Număr de vizualizări :974


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro