Qvadruplu eveniment, la Librăria Semn de Carte din Reșița

dec. 12th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, orele 17:00, la Librăria Semn de Carte din Reșița, (str. Libertății 13), va avea loc un qvadruplu eveniment: vernisajul expoziției fotografice cu lucrări aparținând membrilor Cineclubului Studențesc de pe lângă Uniuversitatea Eftimie Murgu din Reșița, proiecție de film pe 16 mm CEASORNICARUL,  lansarea unui nou volum paper craft CASE TRADIȚIONALE DIN BANAT semnat Remus Rîjniță- Asociația COGITO Reșița  și mini recital Laurențiu Radu- chitară,  Alexandra Pitulan- voce.

O după-amiază între prieteni cu tineri frumoși și talentați care se prezintă publicului reșițean cu pasiuni și preocupări, într-un spațiu pus la dispoziția lor și a iubitorilor de frumos.

Eveniment organizat de Casa de Cultură Studențească Reșița, Asociația Cogito și Societatea pentru Cultură Metarsis- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Număr de vizualizări :714


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro