Întâlnire cu Moş Crăciun, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

dec. 18th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, de la ora 11.00, copii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Moş Crăciun, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la ultima ediţie din acest an a Campionatului Poveştilor.

Curios să afle din timp dorinţele celor mici, Moşul vine, tocmai de la Polul Nord, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Cât face el drumul, strunindu-şi renii prin zăpezile Europei, copiii, împreună cu scriitoarea Ioana Nicolaie, îi compun scrisori şi îi pregătesc desene cu ce îşi doresc mai mult şi mai mult să le aducă Moşul.

Au fost cuminţi, îi ajută şi părinţii cu scrisul şi desenatul, iar Moşul ştie că va fi atât de impresionat încât va împărţi mici cadouri mai devreme. Piticii de la şcoală de Artă ArioDante i-au pregătit Moşului o mică serbare. La final, cu mic, cu mare vor pleca cu o dragă amintire oferită de fotografii de la Uncle Jeb Studio.

Număr de vizualizări :853


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro