”Culori de tango” – Ziua Mondială a Tangoului, la Timișoara

dec. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 11 decembrie 2014, ora 19:00, în librăria Cărtureşti Mercy (Timișoara), se va sărbători Ziua Mondială a Tangoului. „Culori de Tango” este un eveniment care omagiază naşterea celui care a dat voce tangoului, Carlos Gardel, o zi ce este sărbătorită în toată lumea începând cu anul 1977.

Dansatori de tango argentinian din Sibiu, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara vor lua parte la acest eveniment cultural unitar, dând culoare acestei zile. Dorim ca invitaţii să participe la realizarea unei picturi care să aducă aminte de pasiunea comună a tuturor dansatorilor din comunitatea de tango din Timişoara. Participanţii vor fi delectaţi cu o scurtă istorie a tangoului argentinian, cu mici proiecţii de film, într-o atmosferă caldă, cu muzică de tango, dans şi ceaiuri alese. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :871


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro