Ultima săptămână de înscrieri la Concursul „Incubatorul de condeie”

nov. 13th, 2014 | By | Category: Postcard

aflăm în plină desfășurare a Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC), în ultima săptămână în care se mai pot face înscrieri. Așteaptăm manuscrisele voastre, fie că-s vechi și uitate ori noi și proaspete. Sesiunea de înscriere a ediției a V-a, se va termina în 23 noiembrie 2014, conform Regulamentului.  Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, are loc  ultimul Atelier IDC, la care vă puteți înscrie completând formularul de la secțiunea „atelier de creație”, răspunzând la „Cum te-ai exprima dacă scrisul nu ar exista?” Dan Mihuț, lectorul atelierelor de poezie, vă așteaptă! Pentru că numărul de locuri este limitat, vor fi invitați să participe gratuit doar cei care dovedesc că folosesc imaginația. Agențiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Agenția AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfăşura în mediul online în perioada 13 octombrie – 13 decembrie 2014, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară. Ca și în precedentele ediții, Concursul IDC, aflat acum la a V-a ediție, este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Vor fi premiate în data de 13 decembrie 2014, cele mai creative, originale şi inovative texte.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

Vă așteptăm pe pagina de Facebook a Concursului, pentru mai multe informații.

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale valoroase.

Mai multe informații despre Concurs și Atelierele IDC se găsesc pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com. Mult succes!

Mulțumim partenerilor care sprijină AdLittera în demersul de căutare și promovare a talentelor literare: Radio SPTFM, RFI, RRC, Revista SemneBune, Serial Readers, Filme și Cărți, Observator cultural, România pozitivă, Revista de povestiri, Ceașca de cultură, Agențiadecarte.ro , Galileo online, Literatura de azi, Bookblog, Bookmag, tiuk!, Bookaholic, Revista de suspans și FDL.

Atelierele de poezie IDC se vor ține în Caffé D’Arthé.

Premiile sunt acordate de editurile Art, Arthur, Paladin, Herg Benet, Karth și de către Alchemy.

Număr de vizualizări :918


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro