Teo Milea concertează la Godot Café-Teatru

nov. 11th, 2014 | By | Category: Eveniment

Duminică, 16 noiembrie 2014, începând cu ora 19:00, la Godot Café-Teatru ( Str. Blănari nr. 14, sector 3, București), pianistul Teo Milea va susține recitalul său de pian, intitulat “On white…and black keys +”. Turneul său din luna noiembrie 2014 va continua în Arad (18 noiembrie 2014), Viena (27 noiembrie 2014) și Dortmund (29 și 30 noiembrie 2014).

Teo Milea și-a început activitatea muzicală în urmă cu 26 de ani. A trecut treptat de la improvizație la compoziție, iar în iulie 2012 a lansat primul album de compoziții proprii, intitulat „On white …and black keys“. De la lansarea albumului artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania, Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. Toată creația sa este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

Artistul și-a intitulat întâlnirea cu publicul bucureștean “On white…and black keys +”, dorind să introducă treptat în cadrul recitalului, piese de pe viitorul material discografic. Teo Milea pregătește pentru anul 2015 lansarea celui de-al doilea album, intitulat „Open Minds”, lansarea acestuia urmând a avea loc în luna octombrie.

„Publicul meu nu are nevoie de o facultate de specialitate pentru a-mi înțelege compozițiile și nici de un lexicon de muzică. Publicul îmi înțelege mesajul exact și în timp real, nu caută să descifreze ulterior ce am vrut să transmit într-o oră de recital. Muzica mea este o muzică direcționată, cu efect instant.”, a declarat Teo Milea.

Video: www.youtube.com/watch?v=hJgFYYk7-y8

Facebook: www.facebook.com/TeoMileaTeo

Site: teomilea.com

Preț bilet: 30 lei

Rezervări: 021-31 61 682 / 0736 414 244

rezervari@godotcafeteatru.ro

Număr de vizualizări :1100


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro