Simpozionul internațional ”Istorie, Civilizație, Cultură și Tradiție”, la ediția a III-a

nov. 7th, 2014 | By | Category: Postcard

Duminică, 9 noiembrie 2014, de la ora 11.30, în Complexul Muzeal de Științele Naturii” Răzvan Angheluță” Galați, sala Auditorium, va avea loc ediția a III-a a Simpozionului internațional ”Istorie, Civilizație, Cultură și Tradiție”. În cadrul acestui eveniment va fi lansată și cartea de gastronomie turcă ”Iz Oriental”, de Nilgün Panaitescu și Nurgean Ibraim”.

Evenimentul va fi urmat de un program artistic susținut de artiști din Turcia și Modova – Regiunea Autonomă Găgăuzia.
La final participanții vor gusta din delicatesele gastronomice turcești.

Organizatori: Uniunea Democrată Turcă din România – Filiala Galați, Centrul de Cercetare, Dezvoltare, Educație și Cultură Turcă ”Dunărea de Jos”, Complexul Muzeal de Științele Naturii ”Răzvan Angheluță” Galați.

Număr de vizualizări :884


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro