Observații astronomice, la Palatul Suţu și Palatul Voievodal Curtea Veche

nov. 17th, 2014 | By | Category: Eveniment

Observatorul Astonomic organizează începând cu data de 15 octombrie 2014 observații astronomice cu publicul, la Palatul Suţu și Palatul Voievodal Curtea Veche.

Observații solare: Miercuri și Duminică, între orele 11:00-14:00
Erupțiile, petele și protuberanțele solare te așteptă în centrul orașului. Începând cu 15 octombrie, poți veni la Curtea Veche pentru a vedea, de aproape, steaua noastră, Soarele, pe care se petrec multe fenomene spectaculoase.

Observațiile astronomice se fac numai dacă cerul este senin.
Observații nocturne: joi, vineri și sâmbătă între orele 18:30-21:30
Luna, planetele și stelele se văd și din centrul orașului, de la Curtea Veche, începând cu 16 octombrie. Vino Joia, Vinerea și Sâmbăta, când este senin și poți vedea prin telescoapele noastre, cele mai frumoase obiecte cosmice aflate pe cer.
Observațiile astronomice se fac numai dacă cerul este senin.

Călătorii prin Univers la Palatul Suţu: Sâmbătă, 22 noiembrie orele: 19:00
Costul biletului:
Palatul Voievodal Curtea Veche: 5 lei, 2 lei redus
Palatul Suțu: 5 lei

Număr de vizualizări :811


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro