CDPL FEST 31, la Club A

nov. 17th, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 21 noiembrie 2014, de la ora 18.30, în Club A, va avea loc o nouă ediţie CDPL FEST, festivalul editurii Casa de pariuri literare. CDPL FEST 31 va fi o ediție dedicată Ziarului de duminică.

În mai 2000, se lansa pe piaţă, ca supliment al Ziarului financiar, Ziarul de duminică. Erau vremuri în care ziarele aveau pagini culturale, se plăteau destul de bine colaborările, iar publicaţiile se găseau la vânzare la toate tarabele. Curând avea să se lanseze TVR-ul Cultural şi lucrurile păreau să meargă uns şi spre o normalitate care dădea impresia că şi industriile culturale îşi vor putea onora creatorii. Tocmai de aceea, apariţia unei publicaţii de top, era un semn clar de speranţă pentru mii şi mii de creatori şi un public dornic de a avea acces la informaţie şi reprezentativitate culturală. Practic, într-o presă cenuşie la propriu, ZD-ul aducea culoarea nu doar pe prima pagină. Despre aventura pe print a publicaţiei, dar și despre traseul în on-line vom putea povesti alături de cei patru invitați: Stelian Țurlea, Tudor Călin Zarojanu, Lucian Vasilescu, Bogdan-Alexandru Stănescu.

Număr de vizualizări :885


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro