Lansări de cărți, Coca Popescu, la Gaudeamus

nov. 18th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 19 noiembrie 2014, ora 14.00, în cadrul Târgului Gaudeamus, la standul Editurii Tracus Arte (Romexpo, nivel 0.00, stand 21),  va avea loc lansarea volumului de versuri ”Incertitudine”, de Coca Popescu. Moderator: Vasile Mihalache. Vorbitori: Horia Gârbea, Dinu Grigorescu, Doina Ghițescu, recită Vali Pena.

”Este volumul cu numărul 7 din colecția mea de până acum, sunt versuri sensibile așa cum doar eu știu să scriu, este o prelungire a inimii scursă prin degete și impregnată de un stilou pe hârtie. Cu siguranță va fi apreciat, dovadă este diploma primită la Festivalul Internațional de la Pitești. Volumul are o grafică deosebită executată cu mare talent de Matei Vladimir Colteanu, posesor al numeroaselor premii internaționale și naționale de grafică, scluptură și pictură. Editura Tracus Arte a creeat cu profesionalisn acest volum.”- Coca Popescu.

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, ora 17.00, la standul Editurii Andreas (sectorul 7.70, standul 370), va avea loc lansarea cărților ” Iepurașul nîzdrăvan” și ”Poveste de iarnă”, autor: Coca Popescu.

Cartea pentru copii este creația Editurii Andreas, într-o serie de două cărți cu același autor, cu o grafică atractivă, foarte potrivită pentru sărbătorile de iarnă și având dimensiunea excelentă pentru a fi ușor de citit și nu foarte greu de observat, fiind în întregime color.

Număr de vizualizări :1178


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro