Lansare de carte: “Anatomia succesului, Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu”

nov. 25th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 26 noiembrie 2014, ora 17.00, la Galeria „Dialog” a Primăriei sectorului 2, va avea loc lansarea volumului “Anatomia succesului, Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu”. Vor prezenta Ovidiu Şimonca, redactor şef “Observatorul cultural”, criticul literar Radu-Călin Cristea şi profesorul doctor Silviu Albu din Cluj-Napoca.

Profesorul doctor Dorin Sarafoleanu este membru al Academiei de Științe Medicale. Autor a 12 monografii de specialitate și coautor la trei tratate de ORL. A fost președinte al Societății Francofone Internaționale ORL și al Societății „Conventus ORL Latina”. Face parte din Biroul Executiv al Federației Europene de ORL și este președinte al Societății Române de Rinologie. A organizat primele cursuri de iniţiere în chirurgia cu LASER la Clinica O.R.L. “Sf. Maria” din Bucureşti, cursuri la care au participat majoritatea O.R.L-iştilor români care astăzi practică această chirurgie. A fost un apropiat a doamnei profesor Ana Aslan. Laureat cu distinctia “Meritul Academic” dn partea Academiei Române, a creat prima şcoală de rinologie din ţara noastră.

Specialist în marketing politic, Marius Ghilezan a fost consilier de imagine al preşedintelui Camerei Deputaţilor şi al primarului general al capitalei în perioada 1996-2000. A lucrat de mai multe ori în administraţia centrală. Este, de asemenea, autorul primului manual de campanie electorală: Cum să reuşeşti în viaţa politică, apărut la Editura Active Vision în 2000, reeditat în 2013 cu elemente de new-media ca şi al primului roman sportiv post-decembrist, Furia (Editura Humanitas, 2005), inspirat din viaţa unui suporter al echipei Poli Timişoara; a mai publicat volumele de eseurile: Hoţia la români (Editura Runa, grupul Corint, 2006) şi ImpostURA – despre snobism şi puterea falsului, Editura Corint. Ca poet a debutat în volumul “Ţigara unui viitor de paie” (Editura Corint, 2011). Ulterior i-a apărut Medi, cu ochiul sticlos (Brumar 2012), cu poezii inspirate din lumea exotică.

În prezent coordonează Buchiseala.ro, prima platformă din România dedicată exclusiv EBook-urilor.

Număr de vizualizări :1465


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro