În noiembrie la NeoGalateca este luna designului

nov. 12th, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 7 noiembrie- 1 decembrie 2014, la NeoGalateca poți alege obiecte de design, accesorii home&deco​ la u​​n preț special. Vino la NeoGalateca, cumpară un produs și poți participa la tombola cu cadouri de design.

Vrei să schimbi ceva în atmosfera casei tale, cauți un cadou inedit sau pur și simplu îți plac obiectele de design? Atunci e timpul să treci pe la NeoGalateca, locul în care arta și designul se întâlnesc.

Ești așteptat cu promoții și cadouri surpriză. În fiecare săptămână alte produse intră în promoție cu discounturi de până la 50%.

Pols Potten, Muuto, Seletti, Ango, Present Time și Remember sunt brandurile selecționate în promoție​.

Dacă e noiembrie la NeoGalateca se promovează designul de obiect la prețuri prietenoase.

Număr de vizualizări :602


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro