Facultatea de Litere și Grădina Botanică, următoarele destinații ale Caravanei EUB

nov. 4th, 2014 | By | Category: Postcard

Vineri şi sâmbătă, 7 şi 8 noiembrie 2014, începând de la ora 09:00, Caravana EUB se va deplasa la Facultatea de Litere (Edgar Quinet, Holul de Marmură), cu prilejul Colocviului Internaţional „Cartea-Obiect. Istorie culturală, strategii de marketing şi tehnologii multimediale”, 7-8 noiembrie 2014.

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014, începând de la ora 09:00, Caravana EUB va fi prezentă în sediul din Grădina Botanică al Facultăţii de Biologie, cu ocazia Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice „D. Brândză”, Ediţia a XX-a, Bucureşti, 8 noiembrie 2014.

Număr de vizualizări :803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro