Eveniment Hemingway, la BCU

nov. 5th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 12.00, la Biblioteca Centrală Universitară din București, are loc o nouă ediție a Clubului de lectură „Calderon”. Dezbaterea despre romanul „Bătrânul și marea”, de Ernest Hemingway, îl are invitat special pe eseistul Sever Voinescu, una dintre prezențele publicistice cele mai pregnante ale ultimilor ani și, deopotrivă, un mare iubitor de literatură americană.

Susținut de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, evenimentul are loc în frumosul edificiu din Piata Revoluției. Cei interesați să participe sunt așteptați, cu un sfert de oră mai devreme, în Salonul „Carol I”, Corp Fundație, intrare Calea Victoriei, nr. 88. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1038


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro