Concert A. G. WEINBEGER, la Teatrelli

nov. 12th, 2014 | By | Category: Eveniment

Seara de marți, 18 noiembrie 2014, aduce din nou pe scena Teatrelli: theatre, music and more, de la ora 20:00, un artist de mare valoare, pe A. G. WEINBEGER, în concertul său „Gringo de România 3”.

A.G.Weinberger este incontestabil cea mai puternică şi mai complexă personalitate a blues-ului din România, singurul chitarist român de blues selectat pentru nominalizare la șapte categorii la Premiile Grammy în 2006, fiind supranumit „THE TRANSYLVANIAN GUITAR MAN”.

Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic “Gringo de România”, iar piesele aduse în fața publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care ,în Romania, doar AG Weinberger le cântă. Toți cei care nu au avut încă șansa de a fi părtașii unei destăinuiri muzicale de forță și expresie artistică de înaltă clasă, au acum ocazia de a-l vedea pe AG Weinberger într-un recital de excepție, urmându-l în călătoria lui „GRINGO DE ROMÂNIA”. AG Weinberger nu doar reinventează şi recreează muzica, ci o sintetizează aproape visceral în propria sa cromatica sonoră, de fiecare dată altfel şi cu alt evantai de piese.

Într-un interviu acordat Teatrelli, A. G. Weinberger ne-a mărturisit: „Teatrelli este extrem de cochetă și primitoare. Când am intrat aici pentru prima oară mă simțeam ca la New Morning din Paris – care are același configurație, doar că este de vreo 3 ori mai mare… Este o bucurie și onoare pentru mine că mi-ați oferit posibilitatea să vă explic cântând ce este, de fapt, un Gringo de România. Vă mulțumesc și sper să revin curând la Teatrelli…”.

Vă așteptăm la concertul acustic „GRINGO DE ROMÂNIA”, de 1 h și 30 de minute, ce vă va purta în atmosfera și poveştile temelor muzicale ce aparțin anilor ‘20, ’30 şi până astăzi, din care nu lipsesc și piesele proprii, cele mai noi gânduri-sonore ale artistului.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: 24FUN, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Eventim, Calendar evenimente, Modernism, Big City Life, Zile și Nopți, PR Wave, Ziarul Metropolis, Online Gallery, Feeder, În Festival, TV City, Dor de Ducă, IQool, Orașul Meu, România Pozitivă, Art Act Magazine și Bucharest Herald.

Număr de vizualizări :530


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro