Bogdan Moisa va citi proză la Salonul de literatură Junimea

nov. 3rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 5 noiembrie 2014, de la ora 18.00, la Galeriile Pod-Pogor (Iaşi, str. V. Pogor nr. 4), Muzeul Literaturii Române din Iaşi, organizează ședința numărul 3 a Salonului de Literatură „Junimea”. Invitat este autorul Bogdan Moisa. Moderator: Mirel Cană. Secretar literar: Cătălin-Mihai Ştefan. Agenţiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Salonul de Literatură „Junimea” are ca scop descoperirea și cultivarea talentelor literare, precum și promovarea, inclusiv prin publicare, a textelor valoroase. Proiectul este coordonat de scriitorul Mirel Cană.

Mai multe detalii: www.muzeulliteraturiiiasi.ro

www.facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

Număr de vizualizări :984


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro