„Ce zile frumoase” de Samuel Beckett, la Palatul Suţu

nov. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 12 noiembrie 2014, ora 19.00, Teatrul UNTEATRU şi Palatul Suţu vă invită la spectacolul: „Ce zile frumoase” de Samuel Beckett, regia Sânziana Stoican, cu Sabrina Iaşchevici și lui Ionuţ Vişan.
Piesa face parte dintr-o trilogie, alături de Aşteptându-l pe Godot şi Sfârşit de partidă. Beckett începe să scrie O, ce zile frumoase! în 1960, în limba engleză şi o publică la New York în 1961, iar în 1962 publică varianta franceză. Piesa este un eseu în care Samuel Beckett vorbește despre om și relația sa cu timpul într-un text existențial, chiar metafizic.

Teatrul UnTeatru prezintă la Palatul Suţu „Ce zile frumoase” în interpretarea excepțională a Sabrinei Iaşchevici și a lui Ionuţ Vişan. În viziunea regizoarei Sânziana Stoican, eroina, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub arșița soarelui, iar lângă ea, Willie, soţul ei, rămâne în continuare liber să se miște.

“Ce zile frumoase!” este un spectacol al cărui principal atu este prestaţia tinerei protagoniste aleasă de regizor pentru a face un rol foarte greu, pe care actriţa Sabrina Iaşchevici îl execută cu sensibilitate, alternată atent cu o mare forţă şi trăire interioară puternică.

Spectacolul “Ce zile frumoase!” a fost desemnat câştigător la Gala HOP Mangalia 2012, iar în 2013 a câştigat premiul pentru cea mai bună regie, cea mai bună interpretare feminină și cea mai bună scenografie la Festivalul Național de Teatru Independent.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.
Pentru rezervări: unteatru@gmail.com sau sms la numărul 0721268516. Veţi primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

Număr de vizualizări :760


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro