”Divorț în direct”, de Horia Gârbea, la ICR

nov. 6th, 2014 | By | Category: Postcard

Marți, 11 noiembrie 2014, de la ora 18.30, Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu prezintă, în turneu la București, în Sala Mare a Institutului Cultural Român, comedia ”Divorț în direct”, de Horia Gârbea. În distribuție: Mircea Bodolan, Gabriela Munteanu, Cosmin Teodor Pană. Muzica: Mircea Bodolan. Regia: Cosmin Alexandru Purice. Directorul teatrului: Mircea M. Ionescu.

Piesa a fost scrisă în anul 2005 și a făcut parte din volumul omonim, apărut la Editura Palimpsest în același an (nominalizare la Premiile USR – 2005).

Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :981


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro